Referencer

Når jeg cyklede hjem fra sessionerne, følte jeg sindsro, forbundethed og kærlighed på en måde, som gav mig støtte og energi til at komme videre på en god måde.

 

Sessionerne hos Tove har hjulpet mig igennem følelser af lavt selvværd og en krise i mit parforhold. Terapierne hjalp mig til at være mere egenkærlig og til at rumme mine følelser – både de grimme og de smukke. Det var som om de kærlighedsløse områder i min krop fik nyt liv, og at jeg langsomt kom til at føle mig hel og strålende.”

-Nina, Journalist og forfatter

I dag tales der meget om balancen mellem arbejde og privatlivet – og i den forbindelse er Toves åndedrætsøvelser et meget effektivt værktøj til afklaring og afstresning, når kroppen stresser til af ens egne ambitioner og andres forventninger. Derfor kan jeg varmt anbefale Toves coaching og åndedrætsøvelser.”

-Charlotte

Tove er en kærlig, rummelig og nærværende kvinde med stor intuition. Denne kombination gør det trygt at være klient hos Tove. Jeg har over en periode gået i åndedrætsterapi hos Tove og ser tilbage på forløbet med stor glæde og personlig vækst.”

-Gitte

△ til top

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien