Stresscoaching

Stress er en naturlig reaktion i kroppen, som sætter os i stand til at yde vores bedste i en presset situation. Men hvis stressen bliver kronisk, kan det skade helbredet.

Hvis du ofte føler dig udmattet, er irritabel eller har svært ved at sove om natten, skal du gøre noget for at mindske din stress og få en bedre livskvalitet. Hvis du er udbrændt eller på vej til at blive det, skal du søge hjælp. Det er muligt at blive fri for stress hurtigere end du tror, når du er “lagt ned” af stress.

Første fase er af få mere viden om, hvad stress er, og få den ophobede stress ud af kroppen. Dernæst skal du blive god til at mærke din krops stresssignaler og til at afdække, hvad der stresser dig (situationer, relationer, tanker). Når du ved, hvad der stresser dig, skal du blive bedre til at træffe bevidste valg, prioritere og sige fra på en god måde. Det har du overskud til, når først du har stressen ude af kroppen.

Vi tilrettelægger et forløb, som er designet til at gøre dig helt fri for aktuel stress og give dig værktøjer til at håndtere og forebygge stress. Det er normalt på 7-8 sessioner over 2-3 måneder.

△ til top

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien